Креирајќи врвни парчиња мебел изборот на материјалите кои ги вградуваме е препуштен на искусен тим. Анализите, тестирањата и досегашните искуства се пресудни во одбирањето, без разлика дали станува збор за виталните делови или најситните елементи. Квалитетот на материјалите е секогаш ист, ВРВЕН!

Нашите модели се комплетно изработено од вистинска кожа, произведена од најдобрите Италијански кожари. Најквалитетниот сунгер овозможува повеќе од удобно седење, трајност на формата и неменување на безвременскиот дизајн! Конструкцијата на сите модели е изработена со првокласна бука, внимателно селектирана, впрочем како и се останато!

Креирајќи го нашиот мебел со врвни материјали, задоволството од финалниот производ е огромно. Меѓутоа, задоволството на нашите купувачи за нас е непроценливо!

Newsletter

Претплати се на нашиот Newsletter!

Внеси ја твојата е-маил адреса и добивај ги најновите информации.